(Android/iOS) Geometry Dash Lite apgauti kodas, kad padidintumėte ištvermę
Mar 16, 2022 20:56:33 GMT
Post by deratelanal on Mar 16, 2022 20:56:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas, kad padidintumėte ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash Lite 2022 version ▞▞▞
Geometry Dash Lite Аркадни otj
AS NET NEPIAREJAU PIRMO LIGIO O JUS PEREJOT
Man patinka geo-dash, bet geriau, kai mokate šiek tiek ir perkate ne supaprastintą versiją. galite sukurti savo LVL ir juos įkelti, IR yra daugiau lygių ne supaprastintoje versijoje. (Aš myliu pirštų brūkšnį)
Priežastis, kodėl skiriu tai dviem žvaigždutėmis, nes lygiai yra puikūs, yra tik atsilikimas ir kiekvieną kartą, kai aš mirčiau penkis kartus, gaučiau priedą, kuris yra maždaug 30 sekundžių, ir jis yra nepraleidžiamas ir pavargau nuo to, kad idiotas negali to padaryti. rašyti žodį "raktai"
Geometry Dash Lite Παιχνίδια arcade lqd
Tai baisus žaidimas, kiekvieną kartą, kai bandau peršokti, jis mane nužudytų. Bandžiau tai daryti įvairiais lygiais ir nepavyko. Tai mane žudė, man nepatinka šis žaidimas.
tai vienas geriausių kada nors buvusių šedevrų. Žaidimas paprastas, muzika labai gera ir tai vienas iš mano vaikystės žaidimų. rekomenduočiau tai visiems
Aš tikrai neturiu problemų su šiuo žaidimu, jis yra puikus, bet aš nesuteikiau jam penkių žvaigždučių, nes aš žaidžiau gana ilgą laiką ir man liko tik du lygiai iki žaidimo pabaigos ir kai nusipirkau pilną versiją mano pažanga vis dar įstrigo naudojant LITE versiją ir turėjau paleisti iš naujo. Prašau pataisyti.
Joks žaidimas man nesuteikė tiek emocijų kaip šis. Žaisdamas jaučiu, kad mano skrandis pilnas drugelių, bet ne į gerą pusę, taip pat jaučiuosi taip, lyg norėčiau išmesti telefoną pro langą. Jaučiu gryną neapykantą nes šis žaidimas negali būti išreikštas žodžiais. Tai geras žaidimas! 👍
Sveiki, negaliu išsaugoti savo duomenų, nors tiek daug kartų įvykdžiau minimalų reikalaujamą žvaigždučių skaičių (10 žvaigždučių). Tikiuosi, kad tai bus ištaisyta.. ačiū
Geras žaidimas
Man patinka žaidimas, bet jis visada sugenda, kai tik paleidžia, aš jau žaidžiau anksčiau, bet keista, kad man jis nepatinka, todėl pataisykite, ačiū
Geras bet kai pralaimi susinervini
Greitai atsibosta.
Tikrai rekomenduoju, tačiau norėčiau pabendrauti su kitais žaidimo žmonėmis ir pažiūrėti, kas galėtų laimėti pirmas bet aš visiškai rekomenduoju
Perejau ir :-D
Šiukšlių žaidimas bich
Игра ужасноя зделате уравни лехчя
Zaidimai plai 5 - Fit in der schwangerschaft
negaliu paleisti yra tikrai sulūžęs, pavyzdžiui, kai šuolio padas nukelia mane prie dviejų rutulių, rutuliai tiesiog įsviedė mane į smaigalį ir tada tampa neįmanoma šokinėti, kai visame šiame lygyje yra trigubi smaigaliai.
Siaubingas žaidimas. Net kai neliečiu spyglių, aš mirštu. Kvaila pasikartojanti muzika
Tiesą sakant, aš manau, kad galiu kalbėti už visus, kai sakau tai, apverstos detalės neturėtų egzistuoti. Šis žaidimas yra puikus ir viskas, išskyrus apverstas dalis, atima linksmybę. Jei tai būtų lengviau, galėčiau pakeisti į 5 žvaigždutes...iki tol 2.
Man patinka šis žaidimas! Šis žaidimas yra tiesiog smagus būdas žudyti laiką, bet, atsidūskite, CLUTTERFUNK YRA VISAS KITAS LYGIS! Kai įveikiau tą lygį, aš rėkiu savo kambaryje 🤣 💀
Gražus žaidimas
Nu neblogai 👌
Štai ką, šį žaidimą sukūręs kūrėjas nuėjo per toli. Net jei pirmasis lygis yra lengvas, jis yra sunkesnis. Šį žaidimą vertinu 1 žvaigždute, tai pats sunkiausias žaidimas.
Kai nera kaveikti visai idomu
Atsisiųskite „Geometry Dash Lite“ čia: Susipažinkite su galvosūkiu: „ Neįmanomas žaidimas„(The Impossible Game) iš kūrėjo Hardest Game ir šį kartą
Tai klasikinis žaidimas, labai įdomus ir sukeliantis priklausomybę, bet ne per daug įtraukiantis. Rekomenduočiau šį žaidimą visiems, kurie mėgsta šį žaidimą ar naujiems žaidėjams.
Tai maps sudai ir noobs dar ads ir neveike is
Geriausias žaidimas 2019 m
Man patinka žaidimas, o jo lygio dizainas yra puikus, bet muzika vėluoja 3–5 sekundes. Šiuo metu jį iš naujo įdiegiu. Aš tai atnaujinsiu, kai jis bus įdiegtas. Iš naujo įdiegiau programą ir niekas nepasikeitė. Pataisykite tai, nes žinau, kad anksčiau jis buvo sinchronizuotas.
Geometry Dash Lite Παιχνίδια arcade lqd
Ką žaidžiate per telefoną? » Žaidimų Diskusijos | Maze
Muzika šauni, tačiau pirmą kartą bandant ją pasiekti sunku pasiekti 1 lygį.
<a href=""></a>
Geras žaidimas
per savaite perejau 100% pirmo levelio
Geometry Dash Lite Arkade nvdf
Žaidimas sušvelnina, iš tikrųjų pusė kliūčių šiame žaidime tiesiog neveikia arba nužudo mane, o kai aš jį bakstelėjau, nešokinėk 😠😡😡😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠
Šis žaidimas yra puikus, man patinka klausytis muzikos, todėl šis žaidimas man tinka, taip pat man patinka lygiai... Čia tokie kūrybingi lygiai, bet tik žaidimas apskritai yra kūrybiškas, be to, jis yra nemokamas kartu su visais kitais geometrijos brūkšneliais
Geras geras!!!!!!!
„Geometry Dash Lite“ yra dar vienas labai įdomių ir linksmų „Android“ žaidimų neprisijungus. Savo vizualiu stiliumi jis labai paprastas, tačiau turi gerai
Geometry Dash Lite আর্কেড yqk