Post by deratelanal on Mar 16, 2022 20:59:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drops: tanulhatsz spanyolul! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drops: tanulhatsz spanyolul! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok generátor kristályokhoz ▞▞▞
▞▞▞ Drops: tanulhatsz spanyolul! 2022 version ▞▞▞
Drops: Learn Latin Spanish Освіта cotp
Drops: Learn Latin Spanish Освіта dfm
Őrült értesítési spam.
hibás fordítások .Rendben van
Drops: Learn Latin Spanish Освіта dfm
Drops: Learn Latin Spanish Освіта cotp
Ez egy szórakoztató alkalmazás. Megváltoztatja a kérdések feltevésének módját, hogy elkerülje az ismétlődést. Mielőtt észrevenné, egy teljesen új szókincset tanult meg.
Nagyon szeretem használni ezt az alkalmazást, segít jól emlékezni arra, amit tanultam, bár szeretném, ha lennének olyan kártyák vagy ismertetők, amelyeket használhatok. Van néhány probléma a tanult részbe való belépéssel, sokat késik, amikor rákattint a dolgokra, és késik, ha rákattint a beszéd funkcióra, ha újra rákattint, akkor több hangot játszik le együtt, amikor nem számít rá. , az alkalmazáson kívül összességében nagyon jó, ez a leggyakrabban használt tanulási alkalmazásom.
Szórakoztató és nagyszerű lehetőség a tanulásra anélkül, hogy túlterheltek lennénk.
Nagyszerű alkalmazás a szókincs tanulására. Könnyen használható és szórakoztató!Nagyszerű szókincs építésére – különösen a vizuális tanulók számára.
Ez az alkalmazás fantasztikus...most töltöttem le és már tudok 6 szót😅❤️nagyon tetszik az alkalmazás👍🏾
A legjobb alkalmazás a spanyol tanuláshoz. Egyszerű és szórakoztató az olyan érdekes leckékkel, mint például a valós szókincsek és a játék közbeni hasznos kifejezések. Ez az alkalmazás fantasztikus. 👍
Most kezdtem el használni ezt a programot. Eddig nagyon érdekes. Várom, hogy többet tanulhassak.
Eddig élvezem, jó módszer a szókincs vizuális elsajátítására
Megvettem az évi 40 dolláros tervet, és eddig tetszik. De ez jóvátehető, és amint megtanulom az összes szót, lemondom az előfizetésemet. Ezenkívül az "egyéb zöldségek" rész legtöbbjében egyértelmű változás történik a színésznő hangjában, és ez kissé kidobja az embert. Ezenkívül az édességek és fűszerek kategóriában a "pimentón" szót írja, miközben a bors képét és a "pimiento" írásmódot mutatja, a Dropsnak ezt mindenképpen javítania kell. Tudod, az emberek fizetnek ezért az alkalmazásért.
Eddig tetszik.
Szép ingyenes alkalmazás a szókincs tanulására.
Informatív, szórakoztató és könnyen használható. A prémium verzióért mindenképpen megéri!
Nagyon jó véletlenszerű gyakorlatok és kiváló hangok.
Ez az alkalmazás nagyszerű kiegészítője a nyelvtanulásnak. A csípős leckéknek és a könnyen érthető utasításoknak köszönhetően a Drops nagyon hasznos lehet szórakoztató frissítőként vagy a szokásos tanfolyam kiegészítéseként.
Szép alkalmazás
Valójában megtanít spanyolul beszélni
Remek kis játékok szószóhoz és alapvető igékhez eddig.
Nagyon szórakoztató tanulni ebben az alkalmazásban. Kiválaszthatja a témát és gyakorolhat is a saját tempójában
Eddig jó
Eddig tetszik
Elképesztő. beépíti az érzékszerveket és megkönnyíti a megtartását.
Szórakoztató a használat! Jó megerősítés képpel, írott szóval és kimondott szóval.
szerintem fasza!
Real Car Race 3D Games Offline Racing xbs
Középhaladó szintről indul, de kezdő szintnek tűnik
Ez a valaha volt LEGJOBB JÁTÉK Nem csoda, hogy ez 2018 legjobb játéka. Szórakoztató, egyszerű és addiktív 6 csillagos
Jó a szókincsen dolgozni. Kevesebb csillagot adtam, mert néhány szó, amit korábban tanultam, megváltozott. Ez nagyon zavaró annak, aki nyelvet tanul. Ha megváltoztatja a szavakat egy frissítésben, szükség van egy kiegészítő leckére vagy valamire, amely segít a felhasználóknak a helyes úttartásban. A La piruleta ma la paleta, a cortador de césped pedig el cortapastos. Nem is találom azokat a fordításokat. A Google ezeket raklapként és vágóként jeleníti meg, nem nyalókát és fűnyírót az alkalmazáson belül. Zavaró.
Gyorsan mozgó és hasznos szókincs-fúró.
Nagyszerű alkalmazás. könnyen használható és tanulható.
eddig remek!
elég szórakoztató eddig. Imádom az időzített oldalát. gyors cselekvésre kényszerít.
Szeretem a kifejezések és szavak megerősítését, ez segít jobban emlékezni.
Imádom ezt az alkalmazást, szinte minden nap használom, hogy előrelépjek a szókincsem bővítésével különböző nyelveken.
Ez egy teljesen fantasztikus módja annak, hogy elkezdj spanyolul tanulni
Már egyszer átnéztem ezt az alkalmazást, amikor először elkezdtem használni, de 2,5 napos használat után újra át akartam nézni (igen, ülő hétvégém van, haha). Nagyon lenyűgözött, hogy milyen gyorsan lehet elméleti szókincset építeni nagyon általános és nagyon specifikus témákhoz. A témák széles skálája lenyűgöző, így ha ismer egy nyelvet, kihagyhatja a már ismert dolgokat, például az ételeket vagy a köszöntést, és belevághat a céljainak megfelelőbb dolgokba.
Ez az első alkalmam. Tetszik, nagyon ismétlődő, de ez segít megérteni.
Tanuljon meg megvitatni fontos környezeti kérdéseket és az éghajlatváltozást a Drops legújabb témáival. Boldog nyelvtanulást! 21. napirend